Behandlingar


Utbudet består av olika massagemetoder som anpassas efter dina önskemål och förutsättningar. Det handlar ofta om rehabilitering och välbefinnande. Jag riktar mig mycket till dig som har långvarig smärta. En stor del av behandlingen är musiken som anpassas efter metoden.


Förutom massagebehandling hjälper jag dig gärna med personlig träning, kostrådgivning och stresshantering. Många gånger kan en massage-behandling bli ännu mer effektiv i kombination med rörlighetsövningar, styrketräning, balanserad kost och medveten närvaro.

Svensk Klassisk Massage

En djupgående behandling som kan kombineras med triggerpunkter och stretch. Bra för ömma och stela muskler. Du kan välja ett specifikt område, tex rygg, men du kan även välja halv- eller helkropp.

Här använder jag en neutral rapsolja eller ormsalva massageolja (arnica och raps).

Bokas som 30 minuter, 45 minuter, 60 minuter eller 90 minuter.

KompassMassage

En egenutvecklad behandling med inslag från olika väderstreck där jag jobbar med kroppens meridianer och pulspunkter. Jag kartlägger din kropp, framför allt din rygg. Komplettera gärna med zonterapi/reflexologi på fötterna vilket är en effektiv metod för smärta i leder eller obalanser i inre organ. Kan även kombineras med koppning vilket ökar blod- och lymfcirkulationen genom vakuum. Finns även koppning i ansiktet vilket ger en lyster och stramhet. Här använder jag en neutral rapsolja. Bokas som 30 minuter, 45 minuter, 60 minuter eller 90 minuter.

FibroMassage®

En speciellt anpassad, mycket mild, massagemetod som utvecklades under 1990-talet av Stefan Göthager för att hjälpa patienter med kronisk smärta, tex fibromyalgi, men passar även vid stressymptom eller utbrändhet. Här använder jag en lavendeldoftande fibroolja som innehåller bla gurkörtsolja, arnica, tistelolja, sheasmör och E-vitamin.

En behandling tar 60 minuter och omfattar rygg, ben, armar och nacke.


Andningsterapi/Lotorpsmetoden

En effektiv metod för att behandla andningsproblem som uppfanns av Janne Karlsson år 2003. Den bygger på manuella behandlingsmetoder som ger goda resultat vid åkommor som hosta, doft- eller parfymallergi och astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats. Även personer med diagnoserad astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. 

Första behandlingen tar 90 minuter, därefter 60 minuter varje besök.

LymfMassage

En behandlingsmetod som sker enligt ett specifikt mönster med mjuka lätta tryck, drag och pumpliknande grepp samt bindvävsgrepp för att lösa upp fibroser. Lymfmassage hjälper till att avlägsna slaggprodukter och överskottsvätska som är lagrade i kroppen, stärka immunförsvaret och främja en bra ämnesomsättning.

En behandling tar 85 minuter och omfattar hela kroppen.

Prislista

Klassisk & KompassMassage

Passa på att köpa ett kort med 5 stämplar där du förbetalar 5st behandlingar och får 10% rabatt.

Kortet är inte personligt så du får gärna dela med dig av dina behandlingar.

 • 30 minuter            550 kr
 • 45 minuter            650 kr
 • 60 minuter            750 kr
 • 90 minuter             900 kr

FibroMassage

 •                60 minuter           900 kr


  Lotorpsmetoden (Andningsterapi)

  •            Nybesök/Första besöket   90 minuter        1 100 kr
  •           Återbesök/Uppföljning    60 minuter           900 kr


   LymfMassage

   • 85 minuter           900 kr, paket med 3 behandlingar 2 500 kr

   Övrigt - kontakta mig för offert

   * Personlig träning

   * Kostrådgivning

   * Stresshantering

   * HLR (Hjärt-lungräddning)